Σάββατο, 25 Μαΐου 2019

Απίθανο γέλιο με το «μαντρί» του Μητσοτάκη: «Μπαμπά, συρρίκνωσα το κόμμα»


Απίθανο γέλιο με το «μαντρί» του Μητσοτάκη: «Μπαμπά, συρρίκνωσα το κόμμα»Στη Νέα Δημοκρατία φαίνεται ότι θεωρούν τους οπαδούς τους… «γίδια». Τουλάχιστον αυτό μαρτυρά ο τρόπος που τους συμπεριφέρονται.
Στη Θεσσαλονίκη, στην προκυμαία, βρήκαν μια «γωνίτσα», έφτιαξαν ένα μαντρί -κυκλικό κιόλας- έβαλαν μέσα τους ανθρώπους να αποθεώνουν τον πανέξυπνο αρχηγό τους.

Δηλαδή, εδώ που τα λέμε, τα ήθελαν και τα έπαθαν όσοι πήγαν εκεί. Τέλος πάντων, η φωτογραφία από ψηλά του μαντριού είναι χαρακτηριστική.
Το πιο τραγικό δεν είναι ότι η Νέα Δημοκρατία κατάφερε να κάνει πράξη τη φράση «μια χούφτα άνθρωποι», αλλά ακόμα και αυτή η χούφτα «αραιή» ήταν.

Δείτε, άνετα έκανες ποδήλατο ανάμεσα στους συγκεντρωμένους:

Αυτή είναι μεγέθυνση της παραπάνω κεντρικής εικόνας.
Εν τω μεταξύ, τα πιο κορυφαία σχόλια τα έχει κάνει στο Facebook ο γνωστός σοσιαλπατριώτης δικηγόρος, πρώην στέλεχος της τρομερής Νεολαίας ΠΑΣΟΚ των αρχών του 1990, Αγαμέμνων Τάτσης, ο οποίος -όπως και η υπόλοιπη γενιά του- έχουν ρίξει μαύρη κοτρόνα στο σοσιαλφιλελεύθερο μόρφωμα του ΚΙΝΑΛ.

«Μπαμπά, συρρίκνωσα το κόμμα»

Υπήρξε όμως και πιο ανηλεής ανάρτηση:

«Συγγνώμη Κυριάκο αλλά τόσους μαζεύαμε στα Mamounia»

Οι σοσιαλπατριώτες ανδρεοπαπανδρεϊκοί του Κ.Σ. της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ αρχών του 1990 και η πλειονότητα των στελεχών εκείνης της γενιάς σε όλη την Ελλάδα στηρίζουν Προοδευτική Συμμαχία.
Πρόκειται για μια γενιά «σκληρή» με απέχθεια στους Μητσοτάκηδες και γενικότερα στη Νέα Δημοκρατία.
Αποτελούσαν την «προσωπική φρουρά» του Ανδρέα, μέχρι που τους «καθάρισε» ο Σημίτης, προσπαθώντας να μεταλλάξει το ΠΑΣΟΚ σε σοσιαλφιλελεύθερο τέρας, όπως και τα κατάφερε.
Η ίδια «φρουρά», να πούμε, σιχαίνεται τον Σημίτη και την παρέα του περισσότερο από τους Μητσοτάκηδες.
Το πρόβλημα της Νέας Δημοκρατίας είναι ότι έχει «ξυπνήσει» τα πασοκικά στελέχη του 1990 και τα έχει βάλει απέναντί της και στο πλευρό του Τσίπρα.
Στη Νέα Δημοκρατία δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι δεν έχουν απέναντί τους «ΣΥΡΙΖΑίους» του 3%, δηλαδή παιδάκια «δικαιωματιστές» που αγχώνονται με τις φώκιες και τους πάγους -που όντως λιώνουν- και δεν ξέρουν που τους πάνε τα τέσσερα σε πολιτική αναμέτρηση τη δεξιά, καθοδηγούμενα από κάτι αμπελοφιλόσοφους της τοστιέρας.
Είναι τα «πράσινα χαλιά» που στηρίζουν τον Τσίπρα, οι «λεγεώνες» των καταληψιών του 90-91.
Σήμερα 45αρηδες και 50ρηδες, δεν τους πήραν τα χρόνια, μπορούν άνετα να συντρίψουν τον Μητσοτάκη.
Και θα το κάνουν με μεγάλη τους ευχαρίστηση. Γιατί μαζί με τον Μητσοτάκη θα «τελειώσουν» και τους ανοιχτούς λογαριασμούς τους με το σημιτιστάν.
Στην πραγματικότητα οι επόμενες εθνικές εκλογές θα είναι πολλές «ρεβάνς».
Και όπως είναι το σύνθημά τους: «Ανδρέα Ζεις και σπέρνεις εφιάλτες, σε εκσυγχρονιστές και Νεοδημοκράτες».
Στηρίζουν Τσίπρα, όχι Φώφη, γιατί ξέρουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου