Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019

Ο θησαυρός του μακαρίτη!!!

Έτσι όπως μαζεύουν τους πάγκους στη λαϊκή όταν πιάνει η βροχή, έτσι μαζεύουν οι δημοσκοπικές εταιρείες τις προβλέψεις τους άρον άρον.
Από τις 17 μονάδες, πήγαμε στις 7 και από τις 7 μονάδες στις 6
 και τελευταία η PALMOS ANALYSIS έδωσε διαφορά 3,5 %. Να θυμίσουμε ότι πρώτος απ’ όλους ο Άδωνης, πριν 2 μήνες, είχε χαμηλώσει τον πήχη στις 3,5 μονάδες. Και τώρα οι δημοσκοπικές εταιρείες έβαλαν  τον Αυγενάκη να πει πως μπορεί να υπάρξει νοθεία στις εκλογές. Πώς αλλιώς θα δικαιολογήσουν οι δημοσκοπικές εταιρείες πως πληρώνονταν από τα αφεντικά τους να βγάζουν ψεύτικες δημοσκοπήσεις για να βρίζει ολημερής ο ΣΚΑΪ;
Αυτή τη φορά το σύστημα θα υποστεί τη μέγιστη συντριβή του. Έφτιαχναν fake news και το χειρότερο απ’ όλα, τα πίστεψαν κιόλας. Τα πίστεψε κι ο τζιτζιφιόγκος ο σηκωμενοπηγουνάτος ο Κυριάκος και να δούμε τώρα πού θα πάει το πηγούνι που ‘χε σηκωθεί 17 μονάδες πάνω, πώς θα πέσει 17 μονάδες κάτω.
Την Κυριακή ο Κυριάκος θα ψάξει καρέκλα να κάτσει και φοβάμαι ότι η καρέκλα θα ‘ναι απρόθυμη.
Ο Μεϊμαράκης θα ηγηθεί των εξελίξεων.
Αν η διαφορά είναι πολύ μικρή ο Τσίπρας θα πάει σε εκλογές και θα τις κερδίσει. Θα φύγει χαλαρός για μπάνια. Αν η διαφορά είναι μεγάλη, γιατί όλες τις εκδοχές πρέπει να τις παίζεις στο κεφάλι, τότε ο Τσίπρας θα παλέψει να διαχειριστεί το αποτέλεσμα μέχρι τις εκλογές. Η καρέκλα του Τσίπρα δε θα κινδυνέψει, αλλά η θέση του θα είναι εξαιρετικά δύσκολη.
Αλλά οι δημοσκόποι που τα μαζεύουν άρον άρον τον κάνουν να χαμογελά. 6,5 % δίνουν μπροστά τη ΝΔ τα «Νέα», όπου 3% είναι το περιθώριο στατιστικού λάθους, άρα μιλάνε για 3,5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου