Παρασκευή, 10 Μαΐου 2019

«Γέφυρα» επιπέδου… Ρίου από Μητσοτάκη σε Γεννηματά: Μαζί κυβερνούσαμε, το ξέχασες; (video)


Έλα τώρα βρε Φώφη μου

Στιγμές από το «όμορφο» παρελθόν της συγκυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας – ΠΑΣΟΚ, αναβίωσαν στη συζήτηση στη Βουλή, όταν στο βήμα βρισκόταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Όταν λοιπόν σε κάποια στιγμή απέδωσε τα εύσημα στη Φώφη Γεννηματά που όπως είπε, πρόσφατα προσχώρησε στην επιτροπή της Βουλής για το δημογραφικό, η τελευταία εξανέστη.

Αφού ρώτησε «εγώ;» και άλλοι βουλευτές από τα έδρανα του Κινήματος Αλλαγής άρχισαν να απαντούν στον πρόεδρο της ΝΔ, αυτός είπε: Όλα εσείς τα έχετε κάνει πρώτα, «καλιμπράρετε» λίγο και αυτές τις ίσες αποστάσεις κυρία Γεννηματά Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ. Στο κάτω κάτω στην ίδια κυβέρνηση ήμασταν μην τα ξεχνάτε αυτά με τόσο μεγάλη ευκολία.

Με το πέρας της ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ ζήτησε τον λόγο και ανέφερε τα εξής: Θέλω να υπενθυμίσω στον κ. Μητσοτάκη ότι η σύστασή της διακομματικής για το δημογραφικό, έγινε μετά από δική μου επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής. Επομένως δεν ήρθαμε εκ των υστέρων.
Η κ. Γεννηματά στην σύντομη παρέμβασή της ανέφερε ότι το δημογραφικό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή η χώρακαι ανέφερε ότι είναι χαρούμενη γιατί έγινε η διακομματική επιτροπή
Η Φώφη Γεννηματά επανέλαβε ότι “εμείς δεν έχουμε φίλους και εχθρούς, έχουμε πολιτικούς αντιπάλους. Αντίπαλος δικός μας είναι οι συντηρητικές πολιτικές. Και δεν έχουμε ίσες αποστάσεις από κανέναν. Έχουμε αποστάσεις από την συντήρηση. Δυστυχώς σήμερα η συντήρηση εκφράζεται με δύο όψεις. Με το ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου