Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019

Ο Λαός το ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά! Θυμούνται μόνο ότι λέει ο ΣΚΑΪ τις τελευταίες 15 μέρες. Οι μισοί Έλληνες έχουν πάθει καθολική αμνησία.

Πραγματικά αναρωτιέμαι σε ποια χώρα ζω. Οι μισοί Έλληνες έχουν πάθει καθολική αμνησία.
Θυμούνται μόνο ότι λέει ο ΣΚΑΪ τις τελευταίες 15 μέρες. Αλλιώς δεν εξηγείται το περισσό θράσος με το οποίο η Ντόρα Μπακογιάννη βγαίνει και μιλάει περί οικογενειοκρατίας και περί διορισμών.
 «Δεν μπορεί να δίνεις την εντύπωση στον νέο, ότι για να διοριστείς πρέπει να έχεις μπάρμπα στην Κορώνη». Και την στριμώχνει ο Κατρούγκαλος και της λέει «εσύ το 2006 είχες βάλει το εικοσιπεντάχρονο τότε γιο σου, ειδικό σύμβουλο». «Είχε τελειώσει το Χάρβαρντ», απάντησε η βασίλισσα της πλουτοκρατίας.
Δηλαδή αν είχε τελειώσει το Χάρβαρντ η κόρη της Τασίας έπρεπε να πάει; Όταν τα παιδιά μας τελειώσουν το Χάρβαρντ μπορούμε να τα διορίζουμε;
Το χειρότερο όμως στην εκπομπή αυτή, ήταν ο τρόπος που χύμηξε ο δημοσιογράφος στον Κατρούγκαλο επειδή τα έλεγε. Ακριβώς όπως τα τσοπανόσκυλα. Αυτή η μετατροπή του συνόλου των δημοσιογράφων σε μαντρόσκυλα της οικογένειας Μητσοτάκη, ξεπερνάει κάθε φαντασία.

Έρχονται με πολύ αέρα, και με πολύ άγριες διαθέσεις. Όσο κι αν προσπαθούν να κάνουν τους κομιλφό κυρίους το αίμα στάζει στα μάτια τους.
Η Ελλάδα περνάει σε άγριες εποχές.
Τη βλέπω να ξανανοίγει η Μακρόνησος.
Η Φώφη θέλει Μητσοτάκη, ο Βαρουφάκης θέλει Μητσοτάκη, το ΚΚΕ δεν το λέει αλλά θέλει κι αυτό κατά βάθος Μητσοτάκη, και όλοι μαζί λένε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι Αριστερά.
Άρα η Αριστερά πέθανε. Αφού όλοι θέλουν τον Μητσοτάκη και οι ΣΥΡΙΖΑίοι δεν είναι Αριστεροί.
Είμαστε Δεξιοί και δεν το ξέρουμε. Εμπρός λοιπόν παραδοθείτε, στον εκλεκτό του ΣΚΑΪ. Γιατί αυτός ο πρωθυπουργός θα είναι διορισμένος από το ΣΚΑΪ, όπως ο Σημίτης ήταν διορισμένος από το MEGA.
O οποίος Σημίτης μάς είπε ότι υπάρχει κίνδυνος για νέα Ίμια.
Τα Ίμια συνέβησαν γιατί κάποιος υπέγραψε. Υπέγραψε τη γκρίζα ζώνη. Ο Σημίτης είναι ο πρωθυπουργός ο όποιος γκριζάρισε την Ελλάδα και διατάραξε τη γεωγραφική συνοχή της χώρας.
Γιατί οι Τούρκοι δεν μπήκανε επί Ανδρέα Παπανδρέου; Γιατί ήξεραν ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου δεν θα υπέγραφε.
Ήξεραν πότε μπήκαν.
Που μας κάνει και την ανήξερη η μαϊμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου