Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Ο υποψήφιος Βουλευτής Ν.Δ. Ροδόπης Πτέραρχος Κωνσταντίνος ΙατρίδηςΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΑΤΡΙΔΗΣ
Πτέραρχος ε.α.
Υποψ. Βουλευτής Ν.Δ. Ροδόπης                                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο υποψήφιος Βουλευτής Ν.Δ. Ροδόπης Πτέραρχος Κωνσταντίνος Ιατρίδης, την Κυριακή 23 Ιουνίου συμμετείχε στην εκδήλωση του συλλόγου των ελεύθερων επαγγελματιών Κομοτηνής για τον εορτασμό των Αγίων Πάντων, σε κέντρο συνεστιάσεων στην Κομοτηνή, χαιρετίζοντας την τεράστια συμβολή τους στη λειτουργία της οικονομίας και της κοινωνίας και εξαίροντας την ουσιαστική συμμετοχή τους σε κάθε κλάδο, κάτω από δύσκολες εργασιακές συνθήκες.


Την ίδια μέρα, ο Πτέραρχος Ιατρίδης τίμησε με την παρουσία του δύο καθιερωμένες εκδηλώσεις πολιτισμού και παραδοσιακών δρωμένων στη Ροδόπη, αρχίζοντας από τα Καλογιάννια  2019, που έλαβαν χώρα στο Γλυκονέρι, στον παραδοσιακό σαρακατσάνικο οικισμό. Ο κ. Ιατρίδης χαιρέτισε και ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους παρόντες συνυποψηφίους του, αποδεικνύοντας για μία ακόμα φορά το ενωτικό του πνεύμα. Είχε επίσης εγκάρδιο χαιρετισμό με τον κ. Σαλτούρο, υποψήφιο Βουλευτή Ν.Δ. στην Ξάνθη και συνεχάρη τους διοργανωτές, δηλαδή τον Πρόεδρο κ. Νάκο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Μορφωτικού Συλλόγου των εν Θράκη διαβιούντων Σαρακατσαναίων για την άψογη διοργάνωση, και τους ευχήθηκε να συνεχίσουν με επιτυχία το έργο τους, διαβεβαιώνοντας για την αμέριστη συμπαράστασή του.

Το βράδυ ο κ. Ιατρίδης συμμετείχε στην εκδήλωση των Γυναικών συνοικισμού Στρατώνων για το παραδοσιακό δρώμενο του ΄Αι Γιάννη του Κλήδονα, στην πλατεία Καραϊσκάκη της Κομοτηνής, και είχε την ευκαιρία να βιώσει από κοντά την ετήσια αναβίωση του πανάρχαιου εθίμου, και να συγχαρεί τους διοργανωτές για την συντήρηση της παράδοσής μας με τόσο μεράκι και ζωηράδα. Άλλωστε ο κ. Ιατρίδης ασχολείται χρόνια με την πολιτιστική μας παράδοση ως Πρόεδρος του Συλλόγου Ξυλαγανιωτών Αθηνών και Αντιπρόεδρος της Πανθρακικής Ομοσπονδίας Νοτίου Ελλάδος προβάλλοντας συνεχώς τη Θράκη και την παράδοσή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου