Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019

Μια αλαζονική δήλωση έκανε κι ο Κωνσταντίνος ΜαρκουλάκηςΜια αλαζονική δήλωση έκανε κι ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης για τη συμμετοχή του στην τελευταία θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Μητσοτάκη. Είπε ότι μέσω αυτού ο Μητσοτάκης διευρύνει τον κόσμο του. Χαλάρωσε.

Διάβασα και μία επιστολή που έστειλε σε κάποιον υποτίθεται για να του εξηγήσει για τη συμμετοχή τουΟλοφάνερα γραμμένη από κάποιον μέσα από τη Νέα Δημοκρατία με ολίγη σάλτσα από τον ηθοποιό. Μέσα εκεί διαβάσαμε ότι τα τελευταία τεσσεράμισι χρόνια άκουσε ο Κωνσταντίνος τόσα ψέματα.
Όλα τα προηγούμενα χρόνια ο Κωνσταντίνος άκουσε αλήθειες.
Ναι, με μόλις μνήμη τεσσεράμισι χρονών ο Μαρκουλάκης, πήρε τις αποφάσεις του. Την κρίση άρχισε να την καταλαβαίνει προς το τέλος. Είναι σαν να βλέπεις τον Οιδίποδα και όταν βλέπεις να βγάζει τα μάτια του μόνο αντιλαμβάνεσαι ότι κάτι συνέβη.
Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που γεννιούνται σε χρυσά κλουβιά και θέλουν να ζουν μόνιμα χρυσές περιόδους. Και όταν χρειαστεί να ζήσουν κι όλοι οι υπόλοιποι, αυτούς που αγνοούσαν τόσα χρόνια, τότε αρχίζουν και καταλαβαίνουν ότι δεν επικρατεί η δική τους αλήθεια.
Για να καταλάβει ο Μαρκουλάκης τι σημαίνει Δημοκρατία, θα έπρεπε να κάνει το λάθος να μπει στο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ. Θα μάθαινε τότε από τον ΣΚΑΪ πως είναι ο χειρότερος ηθοποιός της γενιάς του, ένας αλαζόνας, ένας μέτριος, ένας τίποτα, ένας ξεφτιλισμένος. Εφόσον όμως υποτάχτηκε στο σύστημα και το εξυπηρετεί, δεν υπάρχει κανείς καλύτερος από αυτόν. Μπορεί να απολαύσει τους επαίνους .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου